För 8-10 personer.
1 grillad kyckling i småbitar
8 skivor landgångsbröd
Fyllning 1:
2 dl majonnäs
2 dl majskorn
1 pkt knaperstekt finstrimlat bacon
4 dl kycklingkött
1/2 dl chilisås
1 krm cayennepeppar
Fyllning 2:
1 dl kesella
1 dl väl avrunnen krossad ananas
1/2 finhackad purjo
2 dl kycklingskött
Garnering:
4 dl crème fraiche
Majonnäs efter smak och tycke
1 finstrimlat salladshuvud
Skivad skinka
Blå vindruvor
Clementiner
Gurka
Blanda till fyllningarna i två olika skålar.
Lägg upp två brödskivor på ett serveringsfat. Bred över hälften av fyllning 1. Lägg på två brödskivor och bred ut hela fyllning 2. Lägg på ytterligare två brödskivor och bred ut resterande av fyllning 1. Avsluta med de sista två brödskivorna.
Blanda crème fraiche och majjonnäs och bred detta över och runt tårtan. Låt stå till dagen efter.
Strimla salladen och klappa på den runt sidorna.
Garnera efter tycke. (anluk matklubben)
söndag 17 juli 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar